Priprema i njega kože uz estetske zahvate te tretmani nuspojava i komplikacija

Broj estetskih zahvata u stalnom je rastu kao i zahtjevi za minimalno invazivnim zahvatima nakon kojih se odmah/što prije vraćamo svojim svakodnevnim aktivnostima.

Nekada je to uspješno a nekada se dogode i komplikacije ili nuspojave.

Bez obzira gdje i kakav estetski zahvat radili u mogućnosti smo vam pružiti slijedeće vrste tretmana:

  1. Priprema kože za očekivani zahvat (ubrzava i olakšava oporavak, doprinosi ukupnom estetskom rezultatu, smanjuje potrebu za kasnijim korekcijama)
  2. Njega kože neposredno nakon zahvata (ubrzava i olakšava oporavak, doprinosi ukupnom estetskom rezultatu, smanjuje potrebu za kasnijim korekcijama)
  3. Tretmani kože i ožiljaka odnosno komplikacija/nuspojava nakon zahvata. Oni mogu varirati od jednostavnijih tegoba poput hematoma (modrica/podljeva), crvenila i otoka nakon filera, botoksa ili face-lifta, preko postupalnih hiperpigmentacija (PIH) pa do otežanog ili produženog zaraštanja rana ili ružnih i kompliciranih ožiljaka.

Iskustvo je pokazalo da pacijenti koji se jave na vrijeme imaju šansu skratiti vrijeme oporavka/cjeljenja nakon face-lifta za 50%, trajanje modrica za 78%, eritema (crvenila) za 87% te edema (otoka) za 58%.

Imajte na umu da je vrijeme bitan faktor. Ne čekajte već što prije pošaljite mail sa slikom ili nazovite i raspitajte se što možete poduzeti. Većina pregleda za ovakve tretmane je besplatna.

G-STXMK3CL26