Frakcijski laser

Najbolji laseri za pomlađivanje kože

Otkriće frakcijskih lasera je najznačajnija novost u tehnologijama koje se koriste za obnovu/pomlađivanje kože. Izraz je postao toliko poznat a tretmani toliko traženi da se bilo koji uređaj ili tehnika nastoji nazvati frakcijskim samo da bi pokupio dio slave frakcijskih lasera.

Izraz dolazi od riječi frakcija – dio, odsjek. Ovakvim se tretmanima tretira samo dio, frakcija kože i to na način da se radi točkast tretman poput otvora na situ.

Ablativni frakcijski laseri na taj točkast način odstranjuju sitne stupiće kože s površine a toplinom izazivaju regeneraciju u dubljim slojevima. Time se dobiva nova, pomlađena i sjajnija koža na površini koju iz dubine podupiru i zatežu novi kolagen i elastin. Neablativni pak frakcijski laseri djeluju samo u dubini gdje također putem topline dovode do regeneracije dermisa.
frakcijski laser

Ablativni frakcijski laseri

Najmodernija tehnologija za najprirodniju ljepotu

Ablativni frakcijski laseri su najmoćniji frakcijski laseri i kada se želi procijeniti kvaliteta neke nove frakcijske tehnologije uspoređuje ju se s ovim laserima. U svijetu nema ozbiljnog laserskog centra koji se bavi pomlađivanjem kože a koji nema frakcijski ablativni laser. U pravilu su to frakcijski erbium laseri i frakcijski CO2 laseri.

Ovi su laseri zadnja riječ tehnike koja na najsigurniji mogući način daje najviše rezultata. Tretmani se radi ambulantno (nekada su se radili u bolnicama) a vrijeme oporavka kože je skraćeno na svega 5-7 dana. Rezultat ove najmodernije tehnologije je najprirodniji i najtrajniji način pomlađivanja kože.

Velika većina fotografija (a koje nisu fotošopirane) koje se vide po medijima su napravljene s ablativnim i/ili frakcijskim ablativnim laserima. Premda se njihov rezultat često pripisuje nekim drugim uređajima.

Za više informacija kliknite na Pomlađivanje / Frakcijski laser.


Za daljnje informacije obratite nam se mailom ili telefonom a za cijene kliknite na Cjenik.

G-STXMK3CL26