Dr. Augustin Bralić

Voditelj je Centra od njegovog osnutka i liječnik s najviše napravljenih laserskih tretmana u Hrvatskoj.
Nakon niza godina rada u zdravstvu, sa suprugom, doktoricom Kristinom Bogadi Bralić, osniva laserski centar. Svakodnevnim radom s pacijentima, istraživanjem i učenjem od najeminentnijih svjetskih stručnjaka za lasere, uskoro postaje priznato ime u estetskoj medicini.

Član je najznačajnijeg svjetskog udruženja, Američkog udruženja za lasersku medicinu i kirurgiju.

Ljubav prema poštenom, pedantnom i predanom radu s pacijentima kao i zainteresiranost, stalno napredovanje i najnovije tehnologije vode nas u svakodnevnom radu i razvoju.

dr. Rox Anderson („otac laserske medicine“) i dr. Bralić

dr. Rox Anderson („otac laserske medicine“)
i dr. Bralić

dr. Kristina Bogadi Bralić

dr. Kristina Bogadi Bralić

Laser Centar Doctor

Laser Centar Doctor osnovan je 2007. godine, s ciljem da se, u ovako usko specijaliziranom centru, klijentima pruži usluga vrhunskih estetskih laserskih tretmana. Nakon niza godina rada i usavršavanja isključivo na laserima postali smo sinonim za kvalitetu temeljenu na predanom radu, vrhunskoj opremi i iskrenom i poštenom odnosu prema klijentima. Što mislimo pod tim?

  • sve preglede i tretmane rade isključivo liječnici
  • posvetiti ćemo Vam vremena koliko god je potrebno. Prvi pregledi od 30 do 60 minuta kod nas su pravilo, ne izuzetak. Cijena? Besplatno. Zašto? Mi živimo od uspješnih tretmana a znanje i savjete ne naplaćujemo jer želimo da informacija/edukacija bude svima dostupna.
  • odgovori koje ćemo Vam dati biti će odraz cjelokupnog našeg znanja. Bez tajni ili uljepšavanja.
  • postoji čitav niz estetskih problema kojima nema lijeka ili ga mi nemamo. Ono što ne znamo ili ne radimo bez problema ćemo reći i rado Vas uputiti nekome tko Vam može pomoći.
  • korisnicima naših usluga garantiramo privatnost i diskretnost

Ovakav stav donio nam je brojne pohvale i preporuke i vraćanje „starih“ korisnika koji dolaze na neke nove tretmane. Naši su pacijenti informirani i pažljivo su odabrali gdje će napraviti laserske tretmane. Raspitajte se i Vi i čujte njihova iskustva.

G-STXMK3CL26