Mezoterapija

Godišnje se na kožu ljudi nanesu tisuće tona raznih krema uz očekivanja kojekakvih rezultata. Nažalost zaboravljamo da se na površini kože nalazi „Kineski zid“. Naime koža je pokrivena slojem mrtvih stanica koje nas štite od neželjenih utjecaja ali i priječe ulaz poželjnim sastojcima iz kozmetičkih proizvoda.

Srećom postoji dosta jednostavno i praktično rješenje kako proći ovu barijeru a zove se mezoterapija. Radi se o metodi kojom u kožu putem niza sitnih uboda najmanjim mogućim iglicama, ručno ili specijalnim pištoljem unosimo čitav niz korisnih supstanci (vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, antioksidansa itd.). Zvuči opasno i bolno ali uopće nije. Na ovaj način će u vašu kožu ući više potrebnih hranjivih sastojaka nego godinama nanošenja krema.

Da bi se dobili dobri rezultati potrebno je poštivati dvije osnovne pretpostavke. Primjeniti koktele putem iglica (to je najsigurniji i najbolji način unosa kroz kožnu barijeru) te koristiti kvalitetne supstance.

Potrebno je napraviti više tretmana (svaki tretman daje rezultat) nakon kojih će koža izgledati svježije i punije. Oporavak je kratak, na koži nisu vidljivi nikakvi ili minimalni tragovi tretmana te se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Nakon inicijalnog ciklusa preporuka je raditi povremene „dohrane“ čiji tempo ovisi o stanju kože i načinu života.