ANTIAGE SERUMI dr. BRALIĆ – Kap koja čini razliku

Serum za lice dr. Bralić

SERUMI ZA LICE USPORAVAJU STARENJE, SMANJUJU PIGMENTIRANJE I BORANJE, VRAĆAJU KOŽI SJAJ I MEKOĆU TE SMANJUJU MAŠĆENJE I PROBLEME S AKNAMA

Linija seruma za lice Dr. Bralić nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada na unapređenju zdravlja kože i poboljšanju njenog izgleda. Svakodnevno smo se i pacijenti i mi pitali što dalje nakon laserskog pomlađivanja kože, kako usporiti njeno starenje. Koji preparat koristiti?

Kao što i sami znate odgovor na to pitanje nije lako naći. Svi su manje više u potrazi za kvalitetnim i pristupačnim preparatima za kožu. Često ne znajući dovoljno o vlastitoj koži, a još manje o šumi proizvoda kompliciranih i zavaravajućih naziva te nevjerojatnih raspona cijena. I većina bi s pravom zaključila da će prije bankrotirati negoli naći odgovarajuću kremu.

Stoga smo odlučili proanalizirati naša dosadašnja iskustva, temeljito proučiti medicinsku literaturu i potom krenuti s izradom receptura za vlastite serume za kožu, a sve sa željom da napravimo vrhunske proizvode po povoljnim cijenama.

Rezultat je pred vama, dvije linije seruma, jedna za dnevnu a drugi za noćnu primjenu. Sadrže kombinaciju više djelatnih tvari jer je dokazano da se na taj način postižu najbolji rezultati. Više o njima, njihovom djelovanju, za koji tip kože je koji serum itd. možete naći na ovoj i slijedećim stranicama.

Želimo posebno istaknuti djelovanje seruma A na mašćenje kože što ih čini savršenim preparatom za njegu masne i aknama sklone kože.

Svi sastojci u serumu su pažljivo odabrani za djelotvornu i sigurnu upotrebu. Ne sadrže boje, mirise niti klasične konzervanse.

SERUM – što je to?

Serum je uobičajen naziv za preparate koji u sebi sadrže visoke koncentracije bitnih sastojaka. Što je tih sastojaka više i što su u višim koncentracijama to je serum jači/potentniji. Nanosi se odmah nakon pranja lica a prije daljnje njege (kreme, puderi itd.). Pravilno napravljeni i primjenjeni mogu učiniti velike pomake na koži.

Sastojci

Dr. Bralić linija seruma za kožu je antiage linija – namjenjena je borbi protiv starenja kože. Sadrži moćne antioksidanse u vrlo visokim koncentracijama (danas “must have“ u antiage proizvodima), koji pomažu u obnavljanju kože lica prevenirajući znakove starenja te ublažavajući već nastale bore i promjene na licu:

Vitamin C       25 – 35%
Vitamin A (retinol)       0,1 – 1%
Vitamin E
Niacinamid (B3 vitamin)
Koenzim Q10 (ubiquinone)

Serumi dr. Bralić su osim navedenog formulirani i da djeluju zaštitno-hidratantno na kožu. Na taj način se između ostalog smanjuje i količina uobičajenih hidratantnih krema za lice.

Serum CSerum A

S obzirom na sastav/djelovanje apsolutna je preporuka koristiti i dnevni i noćni serum.
Serumi su pakirani u bočice od 30 ml. Trajanje jednog pakiranja ovisi o količini seruma koja se nanosi i koji ovisi o karakteristikama pojedinog lica ali se najčešće kreće u rasponu od 2 do 6 mjeseci.

Više detalja je na stranicama pojedinog seruma ili prilikom konzultacija u Laser Centru Doctor. Konzultacija/savjetovanje je za sve naše klijente kao i korisnike naših seruma besplatna.

Ne znate koji serum trebate odabrati za svoj tip kože i/ili problem koji imate – nazovite i pitajte

ŠTO JE TO KVALITETAN PREPARAT ZA KOŽU?

Da bi bilo kakav proizvod za kožu učinio nešto kvalitetno našoj koži mora biti zadovoljeno puno uvjeta ali četiri su temeljna:

  1. Proizvod mora sadržavati odgovarajući sastojak koji ima traženo djelovanje
  2. Sastojak mora biti u dovoljnoj količini (koncentraciji) da bi izazvao željeni efekt
  3. Sastojak mora biti u za kožu pogodnom kemijskom obliku
  4. Proizvod ne smije sadržavati štetne sastojke ili ih barem ne smije biti u količini koja bi napravila štetu

Ako bilo koji od ova četiri uvjeta nije ispunjen – bacili ste novac.
Najbolje rezultate postižu proizvodi koji sadrže kombinaciju više odgovarajućih sastojaka.