Iskustva korisnika

Iz razgovora s korisnicima naših usluga shvatili smo da velik broj njih prije početka tretmana prolazi kroz tešku fazu odlučivanja, borbe sa strahovima, predrasudama, tabuima itd. U nastavku pročitajte neke od iskustava naših pacijenata. Zahvaljujemo im se što su podijelili svoja iskustva i nadamo se da će vam ona biti od pomoći.


” Prije svega da se ja Vama zahvalim što ste mi promijenili i uljepšali život.
Moje iskustvo s laserskim uklanjanjem dlačica je izvrsno. Naime, suprug mi je uplatio tretman kao poklon i moja prva reakcija je bila ” baš divno! neka ja trpim bol samo da bi tebi bila lijepa.”
No iskustva su sasvim nešto drugo. Već kod  prvog tretmana sam shvatila da o boli nema ni spomena, da se za vrijeme tretmana totalno opustiš pa čak i spavaš ako ti to odgovara.
Danas mogu reći da sam se riješila svoje najveće more, da nema više neželjenih dlačica, da nema urastanja i upala, a ono malo što se pojavi (vrlo rijetko) uklonim bez ikakove muke.
Slobodno mogu potvrditi da mi je to bili najbolja investicija koju sam uložila u sebe.”


” Ono što bih svakako htjela prenijeti budućim pacijenticama je odlično iskustvo sa izvrsnim rezultatima!
Naime, zbog folikulitisa sam odlučila otkloniti dlačice na bikini zoni budući da ništa drugo nije pomagalo. Razmjenjujući iskustva sa drugim ženama sa sličnim problemima, odlučila sam ne isprobavati razno raze IPL i slične tretmane već sam se odmah obratila stručnoj osobi, liječniku, ne želeći svoj dermatološki problem prepustiti osobi koja nije obrazovana u tom području, nikako ne podcjenjujući time rad i stručnost osoba u kozmetičkim salonima. I danas mi je drago jer nisam pogriješila u svojoj odluci. Znam da mi je bilo teško odlučiti se za taj korak zbog financijskih razloga budući da su tretmani poprilično skupi, ali željeći najbolje za svoju kožu i zdravlje odlučila sam se za lasersko odstranjivanje dlačica. Danas kada slušam o mnogim iskustvima gdje IPL tretmani nisu imali apsolutno nikakvog učinka i o bačenom novcu, drago mi je da sam ja svoj pametno uložila te već nakon pet tretmana dobila željeni rezultat.

Dr. Bralić je izuzetno ugodna i iskrena osoba koja će vam iskreno reći o mogućim rezultatima, naglašavajući da je svaka koža i dlačice drugačija. Ja sam bila svrstana u “kategoriju” crvenog pigmenta na kojem ova metoda (navodno) najlošije djeluje, ali dogodilo se upravo suprotno. I to svakako treba imati na umu – svaka koža je drugačija i nema pravila. Kako se radilo o bikini području, naravno da je bio i osjećaj neugode koji je doktor odmah uklonio svojim pažljivim pristupom. Tijekom tretmana uvijek se vodio ugodan “casual” razgovor čime bi se skratilo vrijeme i odradio tretman u ugodnoj atmosferi. Što se tiče boli, c’mon ladies, pretrpjele ste i gore! ???? Da, naravno da malo boli, ali stvarno malo. (Ja sam osoba sa izuzetno niskom tolerancijom na bol) Ništa gore od depilacije.”


” Toliko sam zadovoljna laserskim uklanjanjem dlačica u vašoj ordinaciji da mi nije nikakav problem odvojiti potrebno vrijeme.
Dakle, nakon po cca 6,7 tretmana područja prepona i pazuha sam vam se uopće i zaboravila ponovo javiti, obzirom da su dlačice skoro u potpunosti prestale rasti. Planiram vam se svako malo javiti, kao da odradim još koji tretman održavanja, ali onda ih pogledam i mislim, ma još nije vrijeme…i tako već 2 godine.

Po prirodi sam oprezna i pomalo sumnjičava tako da sam se prije tretmana sam dobro raspitala o mogućim nuspojavama, rizicima te mjestu gdje bih isti mogla napraviti i odlučila sam da ako idem, idem kod doktora. Bitna mi je bila sigurnost i stručnost, a naslušala sam se svakojakih priča, koje su se sve uglavnom svodile na isto: tretman obavlja nestručna osoba, ponekad i dobrim laserom, u kozmetičkom salonu, nakon kojih zahvata su moje prijateljice otišle s podsjetnikom u obliku opeklina, a bome i dlačicama.

Dakle, iz prve ruke mogu potvrditi da niti jednom nisam imala nikakve tragove nakon zahvata. On, istina, nije u potpunosti bezbolan, ali rezultati su toliko dobri da se isplati malo pretrpjeti.
Prijateljica je bila kod vas na tri tretmana lica laserom, radi ožiljaka od akni i također je zadovoljna, a rezultate i ja mogu potvrditi. Bit će mi drago ako nekom ovo bude olakšalo izbor i odluku.”


“Iz osobnog iskustva mogu reći da mi je kod vas bilo stvarno ugodno i da je ”posao” odrađen na najvišem mogućem profesionalnom nivou.
Nema uopće prostora kod vas za unapređenjem jer evo, upravo pokušavam naći vam neku zamjerku, ali jednostavno je ne mogu naći.
O vama mogu reći sve najbolje i preporučam vas kada god dotaknem tu temu s prijateljicama i poznanicama.”


” Za Laser Centar Doctor sam se odlučila u prvom redu zbog činjenice da tretmane provodi liječnik, za razliku od kozmetičkih salona. Dr. Augustin Bralić je profesionalan, te izuzetno susretljiv i ljubazan, radi čega su tretmani bili ugodniji nego što sam očekivala. Zadovoljna sam rezultatom uklanjanja dlačica, a prije tretmana testira se podnošljiva razina boli, tako sa sami odredite koliko možete izdržati. Nema neugodnih posljedica tretmana (ožiljci, ranice i sl.), osim crvenila koje prođe nakon par sati. Jako sam zadovoljna uslugom u cjelini i u budućnosti planiram koristiti usluge Laser Centra Doctor, koji bih svima preporučila.”


” Rast dlačica na netipičnim mjestima meni kao ženi predstavlja velik estetski problem, ali tu su i nuspojave kao što su sram, nesigurnost, opterećenost, grižnja savjesti itd. Možda griješim, ali čini mi se da je ovaj problem i u javnosti tabu tema pa žene koje se s njime suočavaju nemaju odgovarajuće informacije o uzrocima i kvalitetnim rješenjima te se prepuštaju svakakvim, često i kontraproduktivnim, metodama. Za početak smatram najvažnijim žene i djevojke ohrabriti da progovore i stručno ih savjetovati. Moja borba sa dlačicama traje već više od 20 godina, od srednje škole. Isprobala sam razne metode njihovog uklanjanja, ali niti jedna nije imala dugotrajnije rezultate, a da ne govorim da su samo povećavale psihički i financijski aspekt problema. Dolazak u Laser Centar Doctor bila je stvar meni dostupnog internetskog istraživanja. Od bezbrojnih ponuda poliklinika i kozmetičkih salona, pretraživanja foruma i laičkog proučavanja stručnih tekstova, odlučila sam se za LCD i zadovoljna sam svojom odlukom. U godini dana bila sam na 4-5 tretmana. Tretmani su kratki, minimalno i podnošljivo bolni, a rezultati su dugotrajni, vidljivi i opipljivi. Iskreno preporučujem dr. Bralića.”


“Kroz razgovore sa ženskom populacijom koja mene osobno okružuje, shvatila sam da nisam usamljeni slučaj koji vodi borbu protiv neželjenih dlačica. Iz tuđih iskustava jednako kao i mojih, isprobane su razne metode ali ni jedna u potpunosti nije zadovoljavala svojim rezultatom, točnije sve je bilo kratkog daha naspram uloženog truda, vremena i pretrpljene boli u pojedinim načinima uklanjanja. Saznavši za laser kao metodu uklanjanja, pomoću interneta sam se informirala o navedenom načinu uklanjanja neželjenih dlačica te vrstama dlačica koje su pogodne za uklanjanje. Sljedeći korak je bio istraživanje tj. pronalazak mjesta koje nudi navedenu metodu. Nakon podosta pročitanih tekstova na internetu, tuđih iskustava sa pojedinim salonima, poliklinikama i slično naišla sam i na Laser Centar Doctor. Usporedivši Laser Centar Doctor sa ostalim ponuditeljima takve usluge, temeljem tuđih iskustava, uočila sam da nitko nije imao negativnih iskustava, nego dapače, samo riječi hvale i pozitivnom preporukom, što se za ostale ponuditelje ne bi moglo reći. Nakon svega istraženog pomoću interneta, napokon sam i ja donijela odluku, da dogovorim termin u Laser Centar Doctor i nisam ni u jednom trenutku požalila. Od prvog trena, odnosno susreta, stekla sam dojam visoke profesionalnosti, poštivane privatnosti klijenta te medicinskog znanja dr. Augustina Bralića. Cijeli tretman uklanjanja izvodi doktor osobno, što je često bila jedna od zamjerki ostalim ponuditeljima prema tuđim iskustvima. Tokom cijelog postupka, na moja pitanja u vezi tretmana i svega vezano za uklanjanje dlačica, dobivala sam stručne odgovore. Jednako tako dr. Augustin Bralić je osoba sa ugodnim pristupom prema klijentu, točnije dobro će vam objasniti stvari koje vas zanimaju iz njegove domene. Moji posjeti Laser Centar Doctor postali su na redovnoj bazi dok nisam postigla željene rezultate. Po mojem iskustvu mogu reći da sam jako zadovoljna postignutim rezultatom te sam danas druga osoba, odnosno osoba koja je prestala biti konstantno opterećena dlačicama, pošto su se dlačice u mojem slučaju manifestirale na jako vidljivom mjestu točnije bradi.”


” Moji dojmovi o Laser Centru Doctor su samo pozitivni i u svakom slučaju preporučio bih ga svakome tko se želi riješiti dlačica! Doktor Bralić je izuzetno profesionalan, uljudan i strpljiv. Osim što me se dojmila stručnost i znanje posebno me oduševila činjenica da se svakom pacijentu pristupa individualno i da mu se posveću je maksimalna pažnja te nemate osjećaj kao da ste smo broj na traci što je bio slučaj u drugim centrima. Što se tiče samog tretmana uklanjanja dlačica on je skoro bezbolan, osjeća se lagano peckanje.Tretmani su brzo gotovi i ne ostavljaju tragove na koži. U svakom slučaju preporučio bih Laser Centar Doctor svakome tko se želi riješiti dlačica na efikasan način.”


” Od prvog susreta sa Laser Centrom Doctor pa sve do zadnjeg tretmana laserskom epilacijom pružena mi je izrazito kvalitetna usluga. Od lijepog ambijenta, stručnog i vrlo pažljivog pristupa izvođenju zahvata do uspješnog završetka mojih tretmana koji su trajali upravo onoliko koliko mi je nakon prvog pregleda rečeno. Dr. Augustin Bralić me je ugodno iznenadio svojom ljubaznošću i strpljenjem. Detaljno mi je objasnio princip laserske epilacije te način izvođenja zahvata, stručno i pažljivo napravio svaki zahvat, bilježio ishod svakog tretmana te vodio brigu o stanju moje kože ukazujući mi na postupke kojima ću ju dalje zaštititi. Nakon svakog tretmana rezultati su bili sve vidljiviji tako da su me odlasci na tretmane izrazito veselili i bilo mi je zadovoljstvo prepustiti se u njihove ruke. Zahvaljujem im se još jednom na svemu.”


” Dugo mi je trebalo, i to iz raznoraznih razloga, da se odlucim na laserski tretman uklanjanja dlacica. Osim novaca koji su svima, veci ili manji, katkad nepremostiv problem, moji glavni razlozi bili su oprez prema laserskoj tehnologiji koja se razvija brzo i osjecaj da u tom kratkom vremenu nema prikupljenih povratnih informacija o stetnim posljedicama. Stalno na trziste dolaze novi laseri i novi tretmani za koje se osoblje stalno treba osposobljavati. Pitanje je kvalitete tog osposobljavanja. To pitanje strucnosti meni je osobno bilo presudno. Da li cu se na kraju rjesiti svojih dlacica ili necu, manje sam brinula. Tu brigu sam odlucila prepustiti osobi kojoj se obracam za uslugu. I tu sad dolazi jedno HVALA! Zato jer smo uspostavili odnos povjerenja lijecnik-korisnik usluge. A kad je to uspostavljeno, onda dalje sve nekako ide i uglavnom se i dolazi do cilja. Vasa usluga je uvijek dobro organizirana: tretmani se jednostavno dogovaraju, postuje se zakazano vrijeme tretmana, vodjenje kroz tretman da korisnik zna sto se događa i razumna kolicina razgovora koja je nuzna da bi se, u oba smjera, prenjele potrebne informacije prije i poslije tretmana. Prostor u kojem se radi uredan je i ugodan. Laser Centar se nalazi na lako pristupačnoj lokaciji. Nemam prigovora niti prijedloga kako poboljšati uslugu jer sam Vas zadovoljni korisnik i preporucit cu Vas kome god bude potrebno.”