Iskustvo 3

Toliko sam zadovoljna laserskim uklanjanjem dlačica u vašoj ordinaciji da mi nije nikakav problem odvojiti potrebno vrijeme.

Dakle, nakon po cca 6,7 tretmana područja prepona i pazuha sam vam se uopće i zaboravila ponovo javiti, obzirom da su dlačice skoro u potpunosti prestale rasti. Planiram vam se svako malo javiti, kao da odradim još koji tretman održavanja, ali onda ih pogledam i mislim, ma još nije vrijeme…i tako već 2 godine.

Po prirodi sam oprezna i pomalo sumnjičava tako da sam se prije tretmana sam dobro raspitala o mogućim nuspojavama, rizicima te mjestu gdje bih isti mogla napraviti i odlučila sam da ako idem, idem kod doktora. Bitna mi je bila sigurnost i stručnost, a naslušala sam se svakojakih priča, koje su se sve uglavnom svodile na isto: tretman obavlja nestručna osoba, ponekad i dobrim laserom, u kozmetičkom salonu, nakon kojih zahvata su moje prijateljice otišle s podsjetnikom u obliku opeklina, a bome i dlačicama.

Dakle, iz prve ruke mogu potvrditi da niti jednom nisam imala nikakve tragove nakon zahvata. On, istina, nije u potpunosti bezbolan, ali rezultati su toliko dobri da se isplati malo pretrpjeti.

Prijateljica je bila kod vas na tri tretmana lica laserom, radi ožiljaka od akni i također je zadovoljna, a rezultate i ja mogu potvrditi.

Bit će mi drago ako nekom ovo bude olakšalo izbor i odluku.

No Comments

Post a Comment

G-STXMK3CL26