Pomlađivanje kože, bore

Dokazano najbolji način trajnog pomlađivanja kože i uklanjanja bora je tretman ablativnim laserima.
Koža tretirana ovakvim laserima pod mikroskopom pokazuje sve znakove mlađe kože. Naravno, vama i vašoj okolini nije potreban mikroskop da bi ste vidjeli i osjetili razliku. Ona je očigledna.
Vrlo često iza sjajnog izgleda poznatih zvijezda na crvenom tepihu Hollywooda ili Cannesa stoje upravo ovakvi tretmani.

 

Laserski piling – laserski resurfacing

To je metoda pomlađivanja, čišćenja kože koja koristi svjetlost (obično erbium i CO2) lasera da bi se uklonio površinski sloj kože i toplinski podražilo dublje slojeve na obnovu svih strukturnih elemenata kože (i nama osobito bitnih kolagena i elastina). Rezultat je temeljito obnovljena koža koja je i na pogled i na dodir, pomlađena, svježijeg izgleda i boje, te čvršća i zategnutija.

 

Frakcijski resurfacing/piling

Najveće otkriće na polju tehnologija u protklih desetak godina su frakcijski tretmani. Omogućuju nam tretman i dubljih struktura kože uz istovremeno relativno blago djelovanje na površinu. Većini estetskih stručnjaka ovo je danas najomiljenija tehnologija.

frakcijski1frakcijski2

Prof. dr. Ronald Moy, Beverly Hills, Los Angeles (plastični kirurg glave i vrata, dermatolog, predsjednik Američke akademije dermatologa, bivši predsjednik Američkog udruženja dermatoloških kirurga) – koristi isti frakcijski ablativni (erbium) laser kao i mi u našem Centru.

Izvor: NBC Los Angeles

Adresa: http://www.nbclosangeles.com/news/local/New-Laser-Turns-Back-Time-116284189.html

 

NAJPRIRODNIJIM PUTEM DO NAJBOLJIH I NAJTRAJNIJIH REZULTATA

 

Za razliku od mnogih drugih senzacionalnih metoda (npr. filera i botoksa), laser nema ograničeno vrijeme trajanja kao niti nikakvih stranih supstanci koje bi se unosile u tijelo. Rezultat je vidljiv odmah, a daljnje poboljšavanje kvalitete kože odvija se mjesecima nakon tretmana.
Postignuti izgled je potpuno prirodan te je zapravo nemoguće znati da li je rađen nekakav zahvat ili ne, tek je svima vidljivo da izgledate mlađe, svježije i zdravije.
Tretmani se mogu prema želji ili potrebi ponavljati i time dobivati još više rezultata.

 

Kako ću izgledati poslije tretmana, koliko traje oporavak?

U većini slučajeva nakon 3-8 dana na površini nisu vidljivi tragovi tretmana (osim naravno uspjeha). Ukoliko je tretman rađen ablativnim laserima, 1-2 dana je pristuno crvenilo, potom još par dana tanak sloj krastica poput ljuskica i nakon toga je koža čista.

 

Kakva je njega potrebna nakon tretmana?

Prvih tjedan dana koristite njegu prema našim uputama a dalje prema vašim željama uz dodatak krema sa zaštitinim faktorima od sunca.

 

Može li se kombinirati s drugim zahvatima?

Dapače. Laserom nije moguće riješavati sve nepravilnosti ili znakove starenja kože. Zato se laser vrlo često kombinira s filerima, botoksom i kirurškim zahvatima.

 

Cijena?

Ovakvi tretmani u Laser Centru Doctor su pet do deset puta jeftiniji od sličnih tretmana u zapadnoj Europi i SAD-u.
Više detalja o načinu pomlađivanja i vrstama lasera saznajte OVDJE

 

Pomlađivanje prije - poslije

Prije i nakon tretmana